Wedstrijdbalsponsor: MKR en Kees van der Does

Komende zaterdag ontvangt MVV 27 op het eigen sportpark De Commandeur Naaldwijk. De Maaslanders kunnen, zonder enig belang, heerlijk vrijuit spelen, terwijl er voor de gasten nogal wat op het spel staat. Om de nacompetitie te ontlopen zal men sowieso moeten winnen en dan maar hopen dat de concurrentie punten laat liggen. Naast de inmiddels gedegradeerde ploegen Rozenburg en DVO 32 spelen de nummers 10, 11 en 12 dus in die nacompetitie en dit is nu de situatie in poule 3D:

Van de drie ploegen OVV, Kethel Spaland en Naaldwijk zullen er dus twee sowieso nog extra wedstrijden moeten spelen om zich te handhaven. Naast bovengenoemde wedstrijd zal er ongetwijfeld ook bij Meeuwenplaat – OVV en Kethel Spaland – Excelsior 20 veel op de poule-app gekeken worden voor tussen- en eindstanden.

MVV 27 – Naaldwijk begint zoals gebruikelijk om 14.30uur. Wij wensen de scheidsrechter, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.