Bij MVV ’27 spannen we ons in voor een veilige en gezonde omgeving voor iedereen. Dat betekent dat we als vereniging duidelijke keuzes maken over onderwerpen zoals roken en alcoholgebruik. We vragen al onze leden, bezoekers en supporters deze regels te respecteren en mee uit te dragen.

Rookvrije club
MVV ’27 is trots een rookvrije vereniging te zijn. Dit houdt in dat er niet gerookt mag worden in de kantine, op het terras, of langs de velden – dit geldt eveneens voor e-sigaretten. Zo zorgen we samen voor een sportieve en frisse invulling van onze verenigingsruimtes en sportcomplexen, en geven we ons nageslacht het goede voorbeeld.

Alcoholbeleid
Alcohol schenken doen we verantwoord en doordacht. Alcoholische dranken zijn verkrijgbaar na 12.00 uur, maar uiteraard niet voor personen onder de 18 jaar. Wij vertrouwen erop dat onze volwassen bezoekers deze regel respecteren en niet meewerken aan het verstrekken van alcohol aan minderjarigen. Laten we dit samen naleven en elkaar hierop aanspreken indien nodig.

Veilig Genieten
Genieten van een drankje doen we veilig achter de omheining van ons terras. MVV ’27 schenkt haar dranken in kunststof glazen om het risico op letsel en schade te voorkomen. Na gebruik vragen we iedereen deze glazen terug te brengen naar het barpersoneel – zo houden we het samen netjes en geordend.

Duurzaamheid
Afval scheiden nemen we serieus. Hiervoor verzoeken we iedereen gebruik te maken van de speciale bakken voor het deponeren van plastic flesjes en blikjes. Samen werken we aan een duurzame club, met respect voor het milieu.

Laten we samenwerken aan een gezonde, veilige en gezellige sportomgeving – voor nu en voor onze toekomstige generaties. Met jouw hulp maken we MVV ’27 niet alleen een geweldige club om voor te spelen, maar ook een voorbeeldige gemeenschap om deel van uit te maken.

Heb je vragen of suggesties over ons beleid? Neem dan gerust contact op met het bestuur of spreek ons aan in de kantine. Samen maken we het verschil!