Komende zaterdag gaat MVV ‘27 op bezoek bij en in Rhoon. Deze ploeg staat momenteel op een derde positie van de ranglijst, pakt de laatste  weken heel wat punten en haalde twee weken terug met een 5-2 overwinning hard uit tegen de eerder als kampioensploeg omschreven Excelsior 20.

In het thuisduel tegen Rhoon ergens begin november was MVV ‘27 de winnaar (4-2). Momenteel loopt het wat stroef, maar wie weet leeft men bijtijds op. In deze competitie is niets zeker!

Let op: het duel begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Antonie Gomes.

Daarnaast is het verstandig de website van Rijkswaterstaat te checken of er voor komende zaterdag alsnog omleidingen in de regio/afsluiting van de Beneluxtunnel te verwachten zijn. Prettige reis toegewenst.

Tijdens het 3e weekend, van 22 tot 25 maart, is de tunnel dicht richting Bergen op Zoom.