Op zaterdag 27 januari 2024 zijn onze verenigingsscheidrechters, die voor ons het hele jaar bereid zijn om in hun vrije tijd een wedstrijd (of soms meerdere wedstrijden) te fluiten, in het nieuw gestoken.

Tijdens de week van de scheidsrechter aan het begin van het huidige seizoen hebben wij, als scheidsrechterscommissie, belooft iets extra’s te doen voor onze scheidrechters. En belofte maakt schuld. Met een groen shirt, zwarte broek en zwarte kousen zullen de verenigingsscheidrechters weer herkenbaar op de velden bij MVV `27 hun wedstrijdje fluiten.

Op dinsdag 23 januari 2024 hebben we een goed gesprek gehad met een afgevaardigde van de KNVB afdeling scheidrechters. De KNVB prees onze vereniging met het hoge percentage wedstrijden dat door onze gediplomeerde scheidsrechters wordt gefloten, namelijk 66.6 % waar landelijk een percentage van 30 % gehanteerd wordt. Dit was voor ons ook een verrassing, de volgende verrassing was dat we in aanmerking gaan komen voor de 1e ster van de ARAG  FairPlay certificering.

Ook hebben we weer een scheidsrechterscursus kunnen opnemen in het programma bij MVV `27, gegeven door de KNVB.  Hier kunnen mannen en vrouwen van MVV `27 zich nog voor inschrijven. Deze cursus kun je ook  volgen als je nog in een team speelt of als je je lidmaatschap hebt opgezegd.

Wij, als scheidsrechterscommissie, verwelkomen je na de opleiding scheidrechter graag als lid van ons scheidsrechterskorps!

Scheidsrechters, nog veel fluitplezier de komende tijd.

Namens de scheidsrechterscommissie,
Nico Gordijn, Leo van den Berg en Mike Rattink