Laat ik gelijk maar met de deur in huis vallen, mannen dit was niet best! Aan de inzet lag het niet maar voetballend waren we duidelijk niet in goede vorm, vooral als je het vergelijkt met vorige week tegen de nummer 2 VELO, een ploeg die, met alle respect voor BARENDRECHT, veel betere voetballers heeft. Het gekke is dat we tegen elftallen die bovenin meedraaien veel beter voor de dag komen (een logische verklaring is dat we dan het spel niet hoeven te maken) dan elftallen die op de ranglijst gelijkwaardig zijn of iets onder ons staan.

De eerste 12 minuten van deze pot waren redelijk met aanvallende mogelijkheden, zelfs een van 100 % voor Luuk, maar zijn schot was te slap voor de keeper en gelijk in de counter was het onze tegenstander die wel scoorde dus een dubbele klap, zelf niet scoren en er een om je oren krijgen door te slap te verdedigen. En 4 minuten later was de wedstrijd al gespeeld want wederom werd er te slap (dat is 3 keer) in gegrepen en stond de 0 – 2 op het score bord. We probeerden het wel maar het werd al snel duidelijk dat het vandaag niet ging lukken want te veel spelers (of allemaal) waren niet in goede doen.

De tweede helft was een kopie van de eerste best wel rommelig en van beide kanten matig voetbal. In minuut 66 werd het zelfs 0 – 3 en nu was het Yari die met een slappe uittrap de nummer 9 een uitgelezen kans gaf en die pakte hij ook. Het enige wapenfeit van onze kant was een schot van Jan dat via de bovenkant van de lat over ging. Slotconclusie en jullie raden het al, het was al met al een slappe hap.   

Opstelling: Yari v Dijk, Ronald Arkesteijn, Bram Scheffers (Bink van Someren), Jimmy vd Hoeven, Nick van Santen (Alec de Koning), Jan de Baat, Julian Tinbergen (Tim van Rijthoven), Luuk Vreugdenhil, Joey van Hemert (Niels Scheffers), Samuel de Haas (Ricardo Straver), Max de Vetten.