Al geruime tijd bestaat een discussie tussen leden onderling over de muziek op zaterdagmiddag.
Zo is er een groep die graag muziek wil op vol volume om een feestje te bouwen en een andere groep wat juist minder volume wil om te kunnen communiceren.
De eerdere proef om vanaf pas 18.00 uur de volume hoger te zetten gaf niet het gewenste gedeelde resultaat. En werden daarbij ook vrijwilligers vanachter de bar hiermee geconfronteerd, wat ook uiteraard niet wenselijk is.
Als bestuur trekken we hiermee de conclusie dat deze proef niet is geslaagd.
Het bestuur gaat om deze reden een nieuwe proef uitzetten. De kantine wordt op zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur met muziek gesplitst in twee gedeeltes. De twee boxen in de kantine aan de zijde van het terras/speeltuin worden dan uitgeschakeld. In dit gedeelte van de kantine kunnen dan de leden die willen communiceren zonder direct geluid van de boxen plaats nemen. En kunnen de leden welke graag wat meer volume wensen zich bevinden in het andere gedeelte van de kantine aan de zijde waar de bar zich begeeft.
Met deze proef gaat ook in dat losse eigen muziek installatieboxen niet meer in de kantine toegestaan zijn.
Als bestuur hopen wij dat met deze proef en met ieder zijn medewerking we dit gezamenlijk tot eenheid van de leden kunnen bereiken. Indien deze proef slaagt, wat wij uiteraard wensen, gaan we ook kijken met een vervolgstap van een proef voor de buitensituatie.
Namens bestuur MVV27,
John Emmerig
Voorzitter.