Vorige week prachtig voetbalweer, afgelast. Vandaag regen, kou, weer om ziek van te worden, en gaat het door 🤔. Soms begrijpen we het niet helemaal.

Affijn. Vandaag wacht ons de laatste wedstrijd van fase 2. Tegen Excelsior Maassluis. De trainers hadden bedacht lekker op de fiets te gaan, maar geen rekening gehouden dat het precies vanaf één uur zou gaan regenen. Lekker!!!
Excelsior zou Excelsior niet zijn als ze, wederom, de tegenstander een kleedkamer geven waar al een andere ploeg in zit. Zo doen ze dat daar bij onze buren. Al vooraf zorgen dat de tegenstander niet in de wedstrijd kan komen.
Nu de wedstrijd. Vanaf de eerste minuut zette onze buren gelijk druk en kwamen we al heel snel met 3-0 achter te staan. Oei, dat belooft wat. Maar we lieten ons niet kennen en pakte het goede voetbal ,wat we afgelopen weken hebben laten zien, weer op. Fel op de bal als de tegenstander in de aanval is en zorgen dat ze alleen naar buiten kunnen. Wat pakken jullie dit goed op zeg! Aanvallend weer heel veel moois gezien. Dribbel met de durf om de tegenstander uit te spelen. Maar ook super combinatiespel. Het is dat hun keeper best veel doelpogingen tegen hield, anders liepen we over ze heen. Helaas bij de rust was het 4-2. Snel gingen we verder, want het weer was echt niet leuk meer. Gelukkig bleven jullie gaan en kwamen we terug tot 5-4. Jullie verdiende de gelijkmaker. Maar helaas net voor tijd had Excelsior een lucky goal en verloren we met 6-4. Snel de kleedkamer in en opwarmen onder de douches. Man-man, wat was het afzien. Maar jullie hebben weer heel goed voetbal laten zien. Ga zo door! De 2e klasse is voor het grijpen!

Nu de winterstop. Beetje feest vieren. Weer opladen. En vergeet het zaalvoetbaltoernooi en de oliebollenrace niet hè.