Bouwbedrijf JJ De Haas heeft zich ook voor de komende drie seizoenen aan MVV ’27 verbonden als Zilveren Vriend. Namens het bedrijf ondertekenden directieleden Jacco de Haas en Hilbert van der Hout het nieuwe contract in bijzijn van Bas Denkers van de sponsorcommissie van MVV ’27.

Het Maassluise bedrijf met Maaslandse roots is al jarenlang lid van de trouwe sponsorenclub van MVV ’27 en dat is geen toeval. Zowel Jacco als Hilbert hebben een lange carrière als voetballer bij MVV ’27 achter de rug en zijn dus goede bekenden van de vereniging. Ook op zakelijk gebied heeft het bouwbedrijf zijn sporen verdiend binnen onze vereniging. Bij menig verbouwing aan het clubgebouw van MVV ’27 zijn zij betrokken geweest en ook de komende winter zullen zij weer met grote regelmaat aanwezig zijn op Sportpark De Commandeur om de verbouwing van de keuken gestalte te geven.

MVV ’27 is bouwbedrijf JJ de Haas zeer dankbaar dat het ook de komende drie jaar als Vriend betrokken blijft bij onze vereniging en kijken met veel vertrouwen tegemoet naar de hernieuwde samenwerking.