Na jaren van trouwe dienst nemen wij afscheid van de keuken. Het domein waar al menige frituur is gebakken, ijs is verkocht, limonade is geschonken, broodjes zijn klaar gemaakt, eitjes zijn gebakken en broodjes bal zijn klaar gemaakt. Een grote renovatie is nodig om weer fris, hygiënisch en veilig de toekomst in te gaan én met betrouwbare apparatuur. Komende periode wordt er met man en macht gewerkt om dan ook een volledige nieuwe keuken te realiseren.
Afgelopen zondag zijn wij met een mooie koppel vrijwilligers gestart met dit project. De plafonds, het oude keukenblok, allerlei losse planken zijn verwijderd en zijn de keukenspullen tijdelijke verhuisd naar een kleedkamer. Vanaf maandag is de bouwploeg van Bouwbedrijf J.J. de Haas gestart. Er komt een nieuw vloer met vloerverwarming, nieuwe plafonds en de elektra- en wateraansluitingen worden vernieuwd. Transpart Keukens plaatst een nieuw keukenblok en Hakvoort plaats de nieuwe apparatuur, zoals een nieuwe frituurwand, spoelmachine en vernieuwde uitgiftebalie.
Er gaat veel gebeuren in een korte tijd, want 18 januari moet alles weer klaar zijn voordat de 2deseizoenshelft start! In de tussenliggende periode is keuken niet beschikbaar, wel waar mogelijk de bar. Met het komende inhaalweekend van 16 december is er eten in de vorm van erwtensoep en tosti’s. Helaas geen frituur. Met het inhaalweekend van 13 januari is er weer het traditionele peen- en uien toernooi, dus dan is er natuurlijk hutspot.
Uiteraard vragen wij jullie begrip, omdat de keukenkaart beperkt is, er een laagje stof ligt of wij bijvoorbeeld een keertje dicht moeten zijn. Zo is dus woensdag 13 en donderdag 14 december de kantine gesloten. Onze keukenbeheerster, Manuela en haar trouwe partner Cor hebben heel veel zin in de verbouwing. Zij kijken ernaar uit om straks iedereen weer te laten genieten van al het lekkers uit onze gloednieuwe keuken. Een onmisbare schakel voor onze befaamde 3de helft. Bedankt voor jullie flexibiliteit en tot volgend jaar vanuit de nieuwe keuken!

Enne..hou de socials in de gaten voor de voortgang!