Aanstaande zaterdag speelt MVV ’27 haar laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar tegen OVV. Dit zal dan ook direct de laatste wedstrijd op sportpark De Commandeur zijn met BVB als hoofdsponsor. Het bedrijf neemt na 22 jaar hoofdsponsorschap afscheid. Dit wil MVV en kan MVV ’27 natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Samen met huidige bestuur en de voorzitters die MVV ’27 kende tijdens deze periode zal er teruggeblikt worden op 22 jaar hoofdsponsorschap van BVB. Namens BVB zal oprichter Mart van Buuren aanwezig zijn.  Voorafgaand aan de wedstrijd zal er ook aandacht worden besteed aan het afscheid van BVB.

Vanaf deze plaats wil MVV ’27 Mart van Buuren en hoofdsponsor BVB alvast hartelijk bedanken voor alles wat zij de afgelopen 22 jaar voor de vereniging hebben betekend! We hopen natuurlijk op een mooi afscheid en drie punten voor MVV ’27 in de laatste wedstrijd met de naam BVB op het wedstrijdshirt, want dat verdient deze trouwe hoofdsponsor zeker!