Wedstrijdbalsponsor: BVB Substrates

Komende zaterdag krijgen de Maaslanders op het eigen Sportpark De Commandeur bezoek van OVV uit Oostvoorne dat in de maand november een opleving had met twee overwinningen, waarna het de laatste plaats kon overdoen aan Rozenburg. MVV ’27 is na een goede serie de huidige nummer 3 van de ranglijst.

De laatste keer dat de ploegen elkaar troffen was in het seizoen 2021-2022. Op de tweede speeldag werd het in Maasland 1-1 met een treffer van Timo van Eijck. Begin mei had MVV ’27 een offday in de kustplaats en verloor met 3-0 van de toen in degradatie verkerende ploeg. OVV zou zich uiteindelijk op het nippertje handhaven en MVV ’27 eindigde in de middenmoot.

De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van arbiter Karagantcheff.

Wij wensen scheidsrechter, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.

De wedstrijd van morgenmiddag zal in het teken staan van het afscheid van hoofdsponsor BVB Substrates.
BVB is de afgelopen 22 jaar hoofdsponsor van MVV ’27 geweest, iets waar we Mart van Buuren en BVB Substrates erg dankbaar voor zijn.