Wedstrijdbalsponsor: Tok Maasland

Komende zaterdag komt Lyra op bezoek op het Sportpark Commandeur en dat zou zomaar een leuk, interessant potje kunnen worden. De Lierenaren staan op een vierde plek met dertien punten en dat alleen maar omdat hun doelsaldo iets beter is dan dat van de Maaslanders.

Afgelopen jaar troffen de ploegen elkaar voor de dertiende maal en toen werd het in De Lier 1-2 (Thijs de Vast en Timo van Eijck) en in Maasland 1-3 (Jaco Buijnink). Dat jaar moest MVV ’27 het dan ook niet van de thuiswedstrijden hebben en pakte men het overgrote deel van de punten buitenshuis. Dit seizoen is de balans beter en pakte men tot op heden zeven punten (drie wedstrijden) thuis en zes op vreemd terrein (vier duels). Het bied perspectief, maar dan moet men wel in goede doen zijn.

Het duel begint om 14.30uur en staat onder leiding van arbiter Abdel Afalah.

Wij wensen de scheidsrechter, beide teams en hun aanhang een leuke, maar vooral sportieve middag.