Het is je vast niet ontgaan dat Sinterklaas weer onderweg is naar Nederland. Ook dit jaar heeft de goedheiligman weer een bezoekje aan MVV ’27 op de planning staan. Op woensdag 29 november komt Sinterklaas langs bij MVV ’27. MVV-leden van 4 t/m 8 jaar zijn welkom om dit sinterklaasfeest met ons mee te vieren. Daarvoor moeten ze wel even ingeschreven worden, zodat de Sint weet hoeveel cadeautjes en pepernoten hij mee moet nemen. Inschrijven kan tot en met 25 november.
Via de jeugdtrainers van MVV ’27 is een kleurplaat te krijgen voor de kleurplatenwedstrijd. De leukste kleurplaten krijgen een leuk presentje. De kleurplaten zijn ook in de kantine van MVV ’27 te vinden. Lever de kleurplaat uiterlijk zaterdag 26 november in aan de bar van onze kantine. Vergeet niet je naam en leeftijd op de kleurplaat te zetten, anders weet de Sint natuurlijk niet van wie de kleurplaat is.De kinderen zijn op woensdag 29 november vanaf 15.00 welkom op het terrein van MVV ’27. Vanaf 17.00 kunnen zij weer opgehaald worden. Wil jouw kind aanwezig zijn bij het MVV ’27 Sinterklaasfeest? Vul dan het inschrijfformulier in via deze linkGeen inschrijving = geen cadeau. Voor eventuele vragen kan een mail gestuurd worden naar evenementen@mvv27.nl.
We zien jullie graag op 29 november!