MMF – MVV ’27 VR1  (3-0)

Elke vrijwilliger die wat doet voor een club moet je koesteren en behouden. Maar als zo een vrijwilliger, de Man Met Fluit,  elke keer de wedstrijd bepaald, denk ik, bloemetje en laterssss. Zeker als ook de tegenpartij toegeeft dat sommige beslissingen gewoon niet kunnen en waaruit dan wel doelpunten vallen. Vorig jaar al en nu weer. Verliezen is verliezen hoor, maar dan wel tegen de 11 meiden die tegenover je staan en niet tegen de MMF.

Zoals altijd geconcentreerd begonnen tegen overigens de polisievrouwen Hpsv. Een lastige tegenstander die fysiek hun mannetje staan en waar wij altijd verschillende uitslagen tegen boeken. Wederom mooie aanvallen op het hoge natte gras en ja ze moeten er dan wel in en als dat gebeurd dan had het een ander verslag geworden. Goede vrije trap voor ons van de linker kant en de uitstekend staande keepster tikt hem uit de kruising, jammer, maar doorgaan. Nog wat speldenprikjes hier en daar en eigenlijk komen wij vaak zat in hun 16 en kunnen we hun aardig weghouden. Zo rond de 30” minuut gaat de MMF bepalen wat er gebeurd. Een cornerbal wordt netjes en duidelijk en bevestigd door HPSV achter gewerkt, maar de MMF ziet er een corner in. Hij bepaald, wij reageren en Hpsv neemt hem en 1-0. Verder in het veld niets aan de hand en gewoon blijven voetballen meiden. Wij gemiddeld 1,60 mtr en zij 1,90 mtr. Elk schouderduwtje wat wij uitdelen, prrrrrtt en elke sliding of duwtje wat zij uitdelen en waarbij wij ten gronde gaan, geen prrrrrt. Als ons voordeel dan toch te veel was, toch prrrrtt. Moedeloos wordt je daarvan. Rust.

Meiden vergeet die MMF en blijf vooral voetballen. Met de meiden in het veld niets mis, gewoon voetballende meiden die net zo als ons niet zeiken maar voetballen. Alleen ja die MMF. Zij wisten ook niet wat hij bezielde, maar hadden wel elke keer het voordeel eruit. Aanval Hpsv en de links half van hun wil een voorzet geven maar raakt de bal volledig mis en schiet hem bij de cornervlag achter. Niemand maar dan ook niemand raakte hem nog van ons, ja misschien een gans die overvloog en zelfs dat had ook niet gekend, zo een afzwaaier was het, maar MMF, prrrrtt, corner. Ik denk dat het toch de wenkies van Lerry waren die aangeraakt waren. Hpsv neemt de corner maar gelukkig staat Keash goed en pakt de bal. Zo ging het eigenlijk de hele wedstrijd door. Dan een vrije trap van hun op de 16 mtr en met een slim balletje leggen ze de 2-0 erin. Toch blijven jullie nog knokken voor elke bal en dan op de helft van hun werden bij een sliding van hun bij een speelster van ons de sokken behoorlijk toegetakeld, uiteraard geen  prrrrrtt voor ons en lachwekkend voordeel voor hun notabene. Onze speelster staat op en door want dat zijn mijn meiden, de tegenstander die de sliding nam en de sokken van onze speelster volledig openscheurde bleef leggen omdat ze der eigen blesseerde, de MMF fluit alsnog en dus voor hun. Nu was het gedaan bij ons en wisten dat het niet meer ging lukken. Nog een leuk aanvalletje en ze maken de 3-0, einde wedstrijd. Nogmaals verliezen is niet erg, maar dan wel van een tegenstander en niet van de MMF. Meiden van HPSV gefeliciteerd en succes verder in de competitie, maar doe alstublieft een bloemetje.

Moraal van deze wedstrijd: Ik heb me ’s-avonds verkleed als MMF met Halloween en ik vroeg overal waar de deur openging Trick or Treat en dan weten jullie de uitkomst wel!!!!!!!!

Fijn weekend, tot maandag.

Josephine.