Hotel Maassluis is sinds een paar weken de trotse, nieuwe kledingsponsor van MVV ’27 JO13-3. Op de foto poseert Floris van Vliet namens Hotel Maassluis trots met het nieuwe tenue naast sponsorlidcommissielid Rik van der Spek van MVV ’27.
Floris van Vliet (foto links) had tijdens de presentatie van de nieuwe tenues een ontbijtje geregeld voor de spelers van MVV ’27 JO13-3, een mooie ervaring voor de jonge MVV-ertjes. Naast de nieuwe shirts heeft Floris ook voor nieuwe ballen, pionnen, doeltjes en wat trainingsspullen gezorgd. Helaas hebben de jongens nog niet mogen zegevieren in hun nieuwe shirts, maar met deze prachtige tenues en de nieuwe trainingsspullen is het een kwestie van tijd voordat zij de eerste punten zullen binnenharken!
MVV’27 is Floris van Vliet en Hotel Maassluis zeer dankbaar dat zij zich voor de komende jaren als shirtsponsor heeft verbonden aan onze vereniging.