Na 2 gewonnen wedstrijden moesten we tegen Groeneweg, een elftal waar we ook nog nooit tegen hadden gespeeld. Het begin was van beide ploegen aftastend tot het moment dat de linksbuiten van onze tegenstander scherp werd aangespeeld, vrijwel gelijk stond Ron al te vlaggen voor buitenspel maar de scheids die de middencirkel als zijn domein zag en er nog niet uit was geweest, keurde het gemaakte doelpunt gewoon goed m.a.w. een flinke tegenvaller en in onze ogen een blunder van de scheids. Maar het is wat het is dus op pakken die handel en er voor gaan, en dat gebeurde ook al hadden we er wel de verdediging van onze tegenstander voor nodig want er werd slecht ingegrepen, en via Max en Samuel kwam de bal bij Dennis die in 2 instanties de bal achter de keeper wist te krijgen dus 1 – 1, en de hoop dat het iets beter zou gaan want het was al bij al niet best van onze kant. 5 minuten voor het rustsignaal leden we niet voor het eerst bal verlies, maar nu was het gelijk fataal want de nummer 10 kreeg de bal op een presenteerblaadje en die schoot snoeihard binnen en ja dan ga je rusten met een 2 – 1 achterstand wetend dat we de tweede helft de toch wel redelijk sterke wind in de rug hadden.

Over de tweede helft kan ik heel kort zijn, want na 9 minuten stond het 3 – 1 voor onze opponent en dat was meer dan verdiend want buiten 4 namen die ik niet ga noemen lieten de overige zich het kaas van hun brood eten. Fysiek kwamen we buiten die 4 gewoon te kort en daar kwam nog bij dat het voetbal zeker in deze tweede helft niet om aan te gluren was. Vorige week kwamen we nog goed terug na ook een helft waar we de 100 % niet lieten zien, maar nu was het matig tot slecht en die 100 % was bij velen niet te zien. De waarheid is hard maar ik ga er niet om heen draaien, als we gewoon ons niveau hadden gehaald en de inzet hadden getoond als in de vorige 2 wedstrijden dan had zeker een punt haalbaar geweest.

Aanstaande wedstrijd dan doet zich iets heel vreemd voor want 8 (ja u leest het goed) selectie spelers zijn een weekendje weg dus moet Marco behoorlijk puzzelen om sowieso een elftal bij elkaar te krijgen, als jullie het snappen dan vind ik dat best knap, ik dus niet, maar boys een fijn weekend geniet er van.

Opstelling: Yari van Dijk, Bram Scheffers, Luuk Vreugdenhil, Jimmy vd Hoeven, Michael v Vliet, Alec de Koning (Niels Scheffers),  Dennis Terlouw (Jeroen Arkesteijn), Jan de Baat (Jay Degens), Thom de Koning (Tim van Rijthoven), Samuel de Haas, Max de Vetten (Wesley Lagrauw).