Wedstrijdbalsponsor: Bavette

Komende zaterdag komt Kethel Spaland naar Sportpark De Commandeur. De fusieclub, ontstaan op 1 juni 2013 door het samengaan van VVK 68 en SC Spaland, speelde jarenlang op Sportpark Kethel in de Schiedamse wijk Kethel. In 2017 is de club verhuisd naar het dak van de Ketheltunnel.

Twee jaar geleden kwamen de twee ploegen elkaar voor het laatst tegen in competitieverband. Daar op het dak werd het toen 0-0 en in Maasland kreeg MVV 27 een klein pak slaag, 0-3. In de eindstand ontliepen de ploegen elkaar niet veel. De Schiedammers eindigden als vijfde en MVV 27 als zevende.

Afgelopen zaterdag startte Kethel Spaland met een 2-0 zege op Vierpolders.

Het komende duel start weer om 14.30uur en staat onder leiding van scheidsrechter Mitchell Prins.

Wij wensen de scheidsrechter, de beide teams en hun aanhang weer een leuke, maar vooral sportieve middag.