Komende zaterdag staat voor het eerste elftal van MVV 27 de laatste bekerwedstrijd op het programma. De Delftse derdeklasser Full Speed komt dan naar Sportpark De Commandeur.

Deze vereniging is in 1929 opgericht als voetbalclub, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een sportvereniging met mogelijkheden om naast het voetbal ook actief te zijn op het gebied van tennis, sportvissen en kaarten. De club, dat haar complex heeft in de Kerkpolder, speelt sinds de zomer van 2022 met haar eerste elftal op de zaterdag. Dat afgelopen seizoen degradeerde men naar de derde klasse waarin het komend jaargang zal aantreden tegen o.a. de ons bekende clubs als Ariston 80, DSVP, SV Duindorp, KMD en SV Schipluiden.

De Delftenaren hebben voorafgaand aan dit duel verloren van zowel Koudekerk (4-1) als van SVS (5-1), dus zullen deze wedstrijd hoogst waarschijnlijk oppakken als een nuttig oefenpotje.

MVV 27 (doelsaldo 6-4)zou zich bij winst met behoorlijke cijfers nog kunnen plaatsen voor ’n volgende ronde, maar dan moet SVS (8-2) sowieso verliezen tegen Koudekerk. Afijn, we gaan het zien.

Het duel vangt aan om 14.30 uur en staat onder leiding van arbiter Yusuf Durgunsu.

We wensen de scheidsrechter, beide clubs en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.