Ben jij lid van de Rabobank? Dan kan jij nu jouw stem uitbrengen op MVV ’27 bij de jaarlijkse Rabo ClubSupport actie. Deze actie levert M.V.V. ’27 ieder jaar een heel mooi bedrag op. Hoe meer stemmen M.V.V. ’27 krijgt, hoe hoger het bedrag dat wij als verenging mogen ontvangen van Rabobank.  De actie loopt van 4 t/m 26 september, dus breng snel jouw stem uit via de website!

Dit jaar wil MVV ’27 de opbrengst uit deze actie gebruiken voor onderhoud aan de keuken en de kantine. Het laatste grote onderhoud dateert alweer van even geleden en dat gaan we langzamerhand ook wel een beetje merken. Om bij te dragen aan een goede en verantwoorde ‘Derde Helft’ is het belangrijk om ook dit up-to-date te houden. MVV ’27 wil iedereen graag op een nette en hygiënische manier van eten en drinken blijven voorzien en zo ook weer gesteld staan voor de komende jaren! Hoe meer stemmen MVV ’27 krijgt, hoe hoger de opbrengst voor dit project. Daarom vraagt de vereniging iedereen om zijn stem uit te brengen op MVV ’27 via de Rabobank-website of via jouw Rabo-app.

De Rabo Clubsupportactie wordt jaarlijks gehouden. De laatste jaren hebben wij mooie projecten gerealiseerd met behulp van deze actie, zoals de renovatie van de kleedkamers en de nieuwe speeltuin. Afgelopen seizoen is de opbrengst van € 3.280,– besteed aan een impuls aan het meiden- en damesvoetbal. MVV ’27 hoopt ook dit jaar weer veel stemmen te mogen ontvangen en daarmee een mooie boost te kunnen geven aan keuken en kantine! Alvast bedankt voor jouw stem!