De wedstrijd was al 20 minuten aan de gang toen ik arriveerde en dat vanwege een enorme file die was ontstaan door een ongeluk, ik kreeg gelijk van Jan te horen dat we met 2 – 0 achter stonden en dat het erg geflatteerd was, eerst uit het niets werd het in minuut zeven 1 – 0 en zes minuten later was het al 2 – 0 een domper van jewelste, vanaf het moment dat ik er was zag ik twee ploegen die gewoon aan elkaar gewaagd waren met een iets beter veldspel van onze tegenstander, daar stond tegenover een strijdend MVV die er af en toe goed uit kwam en het was jammer dat de goede kopbal van Max net over ging, de kansen voor beide ploegen waren nihil en bij de ene kans van HELLEVOETSLUIS liet Jari weer zijn klasse zien, dus was de ruststand 2 – 0.

De tweede helft liet hetzelfde beeld zien, over het algemeen speelde het spel zich af op het middenveld met een licht overwicht van onze tegenstander wat af en toe resulteerde in een klein kansje, daar stond tegenover een hard schot van Max wat jammer genoeg werd geblokt, van minuut 65 tot minuut 75 was het wederom Jari die 3 keer handelend moest optreden en dat deed die dan ook, de grootste kans in die tweede helft was voor de ingevallen Niels die jammer genoeg de bal tegen de paal zag gaan, al met al een redelijke pot van onze kant buiten de eerste 13 minuten dan maar daar kan ik geen oordeel over vellen m.a.w. voor mij was het een 0 – 0 eindstand maar daar hebben we niet zoveel aan.

Met nog 4 wedstrijden te gaan staan we nog steeds op een veilige plek maar OUDEWATER is ons benaderd tot 4 punten terwijl de andere 2 nog op 7 en 8 punten staan, aanstaande zaterdag krijgen we de koploper op bezoek en daarna moeten we nog tegen de ploegen die onder ons staan dus we hebben alles nog in eigen hand, ik heb er alle vertrouwen in en ik hoop jullie ook.

Ik wil nog even terug komen op een klein stukje in mijn vorige verslag waar ik aan gaf dat ik het vreemd vond dat er bij 1 drie verse aanvallende wissels zaten, nu is het zo dat het merendeel niet meer actief mogen zijn omdat ze teveel wedstrijden in 1 hebben gevoetbald dus daar was ik te voorbarig mee maar ik vind wel dat de jongens die dat nog wel kunnen wel beschikbaar voor 2 moeten zijn zeker gezien het feit dat we nog een paar punten nodig hebben.

Opstelling: Jari Boon, Bram Scheffers, Ronald Arkestein, Jimmy vd Hoeven (Jay Degens), Tim v Rijthoven (Dennis Terlouw), Alec de Koning, Stijn van Wijk, Thom de Koning (Jeroen Arkestein) Max de Vetten, (Niels Scheffers), Samuel de Haas, Joey van Hemert.