De koploper op bezoek en dat hebben geweten vanaf het begin waren we de mindere ploeg, uit was het een 4 – 0 nederlaag en hetzelfde kwam na deze pot op het scorebord te staan, na 3 minuten was het al raak en dat is dan gelijk een teleurstelling maar we bleven knokken voor een goed resultaat maar in minuut 20 was het al 0 – 2 en dan weet je je speelt een pot voetbal tegen een tegenstander die gewoon een maatje te groot voor je is, totaal geen schande hoor maar wel een realistische kijk op voetbal gebied.

Het half uur was om en de stand was 0 – 3 geworden toen Michael uit de wedstrijd werd geschopt het was geen moedwil van de speler van Spirit maar hij kon wel in de armen van Niels het veld verlaten, je kon merken dat onze tegenstander er wel mee zat want het aandringen van hun was zeker tot de rust een stuk minder.

De tweede helft was nog geen 6 minuten oud toen de eindstand op het scorebord kwam en daarna was het Jari die na 15 maanden blessure leed weer liet zien dat die het keepen zeker nog niet was verleerd en die ons behoede van een grotere achterstand, nogmaals mannen deze tegenstander en die van vorige week zijn voor ons 1 a 2 maatjes te groot maar het wordt wel zaak dat we weer wat punten gaan pakken want de ploegen onder ons komen steeds dichterbij.

Om toch nog een pluspunt te noemen, ontzettend fijn dat Jari weer terug is en laat zien dat hij nog steeds een formidabele doelman is.

Opstelling: Jari Boon, Jim vd Hoeven, Dennis Terlouw, Bram Scheffers, Michael van Vliet (Tim van Rijthoven), Jan de Baat (Julian Tinbergen), Thom de Koning (Stef van Velden), Sjors Vreugdenhil (Jay Degens), Alec de Koning (Niels Scheffers), Max de Vetten, Samuel de Haas.