Zaterdag 28 januari 14:30 staat de eerste thuiswedstrijd van 2023 van MVV ’27 op het programma. Op bezoek komt Laakkwartier. Waar MVV ’27 reeds twee wedstrijden in dit kalenderjaar heeft gespeeld en daarin zes punten wist te pakken, heeft Laakkwartier haar laatste competitiewedstrijd gespeeld op 10 december 2022 (1-4 verlies tegen VV Schipluiden). Laakkwartier sloot het jaar 2022 zodoende niet goed af, maar wist wel degelijk te imponeren in deze competitie met bijvoorbeeld een gelijkspel tegen Naaldwijk en overwinningen tegen Verburch en KMD. Qua positie op de ranglijst (Laakkwartier 11e, MVV ’27 3e) lijkt het verschil groot, maar dit is een vertekend beeld. Zo heeft Laakkwartier een wedstrijd minder gespeeld en staan vrijwel alle ploegen zeer dicht op elkaar. MVV ’27 moet zodoende scherp aan de aftrap staan en kan dan wederom mooie zaken doen op de ranglijst.

Bij MVV ’27 is het vertrouwen groot. Met een fris spelend elftal is het team van trainer Marcel van Wieren bezig aan een zeer sterke reeks. Zo werd er na 8 oktober (nederlaag tegen koploper SC Monster) niet meer verloren en werden de laatste drie wedstrijden gewonnen. Alle reden om met veel vertrouwen en energie het duel met Laakkwartier aan te gaan.

De wedstrijd start om 14:30 uur. Uiteraard is iedereen van harte welkom om ons vlaggenschip te bewonderen. En natuurlijk worden er nog veel meer wedstrijden gespeeld op ons mooie sportpark. Wij hebben weer heel veel zin in een schitterende voetbalzaterdag! Tot morgen!