Er waren 11 wedstrijden gespeeld en Zwaluwen 2 had 4 punten, 15 doelpunten voor en 38 tegen en toen werd Zwaluwen 1 afgelast en werden er zonder pardon 5 a 6 voetballers die normaal niet mee doen in 2 opgetrommeld en dat hebben we geweten. Na ongeveer 3 minuten voetballen was het ons duidelijk dat dit niet het elftal was dat de vorige 11 potjes op het veld stond. Tel daarbij op de Pipo de Clown die tekeerging tegen alles, maar vooral tegen onze vlaggenist Ron, dan komen we tot de conclusie dat we beter thuis hadden kunnen blijven.

Ja na 3 minuten had het al 1 – 0 kunnen staan ware het niet dat de goal niet door ging wegens buitenspel, maar de aanvalsgolven bleven komen en we hadden zeer veel moeite om de behendige voorhoedespelers tegen te houden. Maar in een van de spaarzame aanvallen was daar ineens Rick die de 0 – 1 aan tekende een leuke opsteker, maar daarna lieten we aanvallend nog maar weinig zien en konden we concluderen dat we tekortkwamen tegen deze tegenstander. We wisten het tot minuut 43 vol te houden maar toen viel toch de 1 – 1 en dat was gezien het vertoonde voetbal dik verdiend voor onze tegenstander dus gingen we rusten met een 1 – 1 stand.

De tweede helft daar kunnen we kort over zijn want Zwaluwen 2 (ahum) was op alle fronten beter en toen in minuut 66 de 2 – 1 binnen viel was het beetje geloof bij ons totaal weg en werd het bij elkaar 5 – 1. En eerlijk is eerlijk dat was geen sinds geflatteerd m.a.w. het had veel meer kunnen zijn. Snel vergeten deze pot en op naar de volgende.

Als laatste wil ik nog kwijt dat tijdens een gesprek met een vader van een van de jongens die op de bank zaten, bleek dat die er behoorlijk de pest erover in hadden dat ze wissel stonden ter furore van 5 a 6 andere.

Opstelling: Lars van Gastel, Jim vd Hoeven, Tim van Rijthoven, Bram Scheffers, Michael van Vliet, Alec de Koning, Jan de Baat (Jay Degens), Luuk van Strijen (Dennis Terlouw), Samuel de Haas (Jeroen Arkesteijn), Rick Zwaard, Niels Scheffers.