Afgelopen zaterdag 8 oktober was al een bijzondere zaterdag, omdat de nieuwe, prachtige speeltuin werd geopend. In de ochtend vond ook de presentatie van de nieuwe MVV ’27 Seizoensgids 2022-2023 plaats. Met hierin overigens ook aandacht voor de geopende speeltuin. Voorzitter Pieter van Rijs reikte de eerste exemplaren uit aan enkele auteurs, die hun bijdragen hebben geleverd aan de seizoensgids en één van de geïnterviewden: Lisanne Pauwels. 

Download hier de Seizoensgids.

Jaarlijks verschijnt de mooie Seizoensgids. Dankzij de inzet van vrijwilligers en bijdragen van sponsoren kunnen wij de gids produceren en bezorgen bij ieder huishouden in Maasland. Daar zijn we als vereniging erg trots op! In de nieuwe gids zijn weer leuke interviews en columns te lezen. 

Uiteraard proberen we in de gids een zo goed en breed mogelijk beeld te schetsen van wie wij als vereniging zijn. Zo is er aandacht voor jeugdvoetbal, damesvoetbal, herenvoetbal, selectievoetbal, vrijwilligerswerk en mooie projecten binnen de vereniging. 

Een mooi inzicht in het selectievoetbal wordt gegeven in een leuk dubbel interview met twee sterkhouders van ons 1e elftal: Timo van Eijck en Cas van der Hoeven en in een interview met één van de selectiekeepers Sem Moerman. Daarnaast heeft ons 2e elftal een nieuwe trainer voor de groep: tijd voor een kennismaking met Marco van Leest. Verder ‘kennismakingen’ met een oude bekende Wouter van Alphen en de nieuwe leider van het 1e Daniëlle Degens. Larissa van Ast beschrijft mooi in haar column hoe het komt dat je als Maassluizer bij MVV ’27 terecht komt en daar nooit meer weggaat. Lisanne Pauwels vertelt meer over het dames- en meisjesvoetbal bij MVV ’27. Ze is naast speelster, ook iedere zaterdagochtend actief op de club als scheidsrechter. Andere topvrijwilligers, zoals Jan Rasens, Jari Boon, Jay Degens, Nick de Vos en Manuela de Vos komen aan het woord om meer te vertellen over het verschillende vrijwilligerswerk dat zij doen bij MVV ’27. Zoals een ieder natuurlijk gewend is valt ook de column van Stefan van Mil weer te lezen in de nieuwe gids. Edwin schrijft daarnaast een prachtig verhaal over het stoppen van MVV ’27 4. De jeugd krijgt ook het woord in de gids in de klassieke rubriek: FF vragen aan een ‘effie’. Rick van der Meijs vertelt daarnaast nog meer over plannen met betrekking tot de jeugd. Hij wordt bij de aankomende ALV door het bestuur voorgedragen als Bestuurslid Jeugd (Jeugdvoorzitter) en is in deze rol de afgelopen maanden al druk bezig. 

Er valt dus zeer veel te lezen. Het is weer een mooie gids geworden. Dank aan alle sponsoren die een bijdrage hebben geleverd om deze uitgave van de seizoensgids weer mogelijk te maken. En uiteraard veel dank aan het hele team dat de gids weer mogelijk heeft gemaakt: Patrick Vermeer, Jeroen van Mil, Koen Bol, Floris Jan Foet, Sven Wubben, Stan Moerenhout, Edwin van Mil, Ben van Mil, Ronald van Mil, Stefan van Mil, Larissa van Ast, Claudia van Berkel, Rob van Woerden, Martine van der Sar, Gerard Jordaan. Toppers!

De gidsen zullen de komende weken worden bezorgd in het dorp door onze vrijwilligers. Wij wensen iedereen heel veel leesplezier!