Had ik het twee wedstrijden geleden over het spelen van vier finales nu twee zijn er gespeeld, en wonnen we vorige week van Verburch (1 – 2) vandaag was onze  buurman Schipluiden de tegenstander. Een elftal wat ook onderin mee draait dus was het zaak om een goed resultaat te halen en dat deden we.

De eerste 2 minuten waren er wel 2 kansen voor S maar daarna namen we het heft in handen en waren we de betere ploeg. Eerst kreeg Bouke de kans om uit te halen maar zijn schot ging net naast maar 3 minuten later was het raak na goed doorzetten van Cor werd er duidelijk hands gemaakt en de bal ging op de stip en daar wist Jimmy wel raad mee dus 1 – 0. Een heerlijke opsteker en het werd voor ons nog mooier want Cor maakte na een assist van Jimmy de 2 – 0 met een zacht rolletje nadat die eerst de bal met zijn arm (hand) meenam maar de scheids had het niet gezien en dat zorgde ervoor dat onze tegenstander het gevoel kreeg dat ze groot onrecht werd aangedaan en ja dat kan ik me ook wel een beetje voorstellen.

We bleven de aanval zoeken en Cor was heel dicht bij zijn tweede goal maar de bal kwam via de paal het veld weer in maar kort daarna lag Lloyd de bal panklaar neer voor Sjors die net voor de rust de score bracht op 3 koeken nul. Even dachten we dat de scheids er mee wou stoppen omdat die zich een beetje bedreigd voelde door S maar gelukkig floot die normaal voor de rust en zo gingen we naar de thee met een voor ons ongekende stand.

De tweede helft was van onze kant duidelijk minder goed en dat gaf S het gevoel om nog wat te forceren maar lukte het om in de buurt van Mark te komen dan pakte hij gewoon elke bal m.a.w. gewoon een goede pot Mark. Schipluiden probeerde het wel maar tot grote kansen kwamen ze niet wel waren ze duidelijk geïrriteerd wat af en toe resulteerde in een klein opstootje zelfs tussen twee kampleiders van het jeugdkamp het kan verkeren. In minuut 81 maakte Samuel aan alle hoop van onze tegenstander een eind want hij scoorde mooi de 4 – 0 na aangeven van Bouke. Kort daarna floot de scheids voor het einde en zo hebben we twee van de vier finales gewonnen wat ons op dit moment van plaats 13 doet verhuizen naar plek 10 maar we zijn er nog niet houd dat goed in de gaten Valken uit en Quick Boys thuis zijn de volgende.

Mannen knap gedaan ik ga 2 weken op vakantie en ik hoop op mijn bedje in de zon te horen dat we het gaan redden, ga er voor het zou leuk zijn gr Sjaak

Opstelling: Mark van Barneveld, Stef van Velden (Bram Scheffers), Jimmy vd Hoeven, Stijn van Wijk, Julian Tinbergen, Thijs de Vast, Jan de Baat, Sjors Vreugdenhil (Max de Vetten), Bouke Schippers (Niels Scheffers), Cor Verboon (Tim van Rijthoven), Lloyd Rijnsburger (Samuel de Haas).