Beste ouders/verzorgers,

MVV’27 organiseert tijdens de familiedag op 18 juni tussen 10.00 en 12.30 uur een sponsorloop voor de aanleg van de nieuwe speeltuin bij MVV’27. We roepen álle jeugdleden van MVV‘27 (vriendjes en neefjes/nichtjes mogen natuurlijk ook mee lopen) en ouders op om met de actie zoveel mogelijk geld op te halen.

Nieuwe speeltuin
MVV’27 wil graag een nieuwe speeltuin aanleggen om naast het voetballen zowel jonge als wat oudere kinderen weer de kans te geven samen te spelen en te bewegen op het sportcomplex. De oude speeltoestellen waren verouderd, om deze reden is de oude speeltuin weggehaald. De nieuwe speeltuin zal bijna op dezelfde locatie komen, maar dan rondom het aangelegde terras.

Hoe werkt de sponsorloop?
1) Uw kind krijgt van zijn/haar trainer (rond 21 mei) een sponsorloopkaart mee naar huis (wilt u extra kaarten, download deze hier en print deze dan zelf).
2) Uw kind gaat op zoek naar sponsors. Op de sponsorloopkaart noteert uw kind alle sponsors die de prestatie van uw kind willen steunen. Ooms, tantes, opa’s en oma’s, maar ook buren en vrienden blijken zeer enthousiaste sponsors te zijn. U kunt uw kind ook helpen door van te voren een mail of app te sturen aan familie of vrienden om de actie alvast aan te kondigen. Het zou geweldig zijn als uw kind zoveel mogelijk bekende sponsors vindt die bereid zijn om geld te geven voor elk rondje dat uw kind loopt tijdens de sponsorloop. De rondjes worden gelopen om veld 1 en zijn ongeveer 350 meter lang. De sponsors kunnen ook voor een vast bedrag kiezen.
3) Uw kind loopt de sponsorloop op 18 juni.
4) Direct na de sponsorloop schrijven wij op de sponsorloopkaart hoeveel rondjes uw kind heeft gelopen. Ook krijgt hij/zij de stempelkaart als bewijs mee.
5) Uw kind neemt de sponsorloopkaart én stempelkaart mee naar huis en haalt het geld zelf op bij de sponsoren. De kaart hoeft dus voor de sponsorloop niet ingeleverd te worden, alleen erna.
6) Op zaterdag 25 juni van 11.00 uur t/m 13.00 uur kan het opgehaalde bedrag op het terras ingeleverd worden. Het geld mag ook in een dichtgeplakte envelop met naam erop in de bus worden gedaan bij Jennifer op de Botting 7 in de week na de sponsorloop. De drie kinderen die het hoogste sponsorbedrag binnenhalen krijgen een mooie voetbal cadeau!

Alle sponsors van harte welkom!
We nodigen u en alle andere sponsors uit om uw kind tijdens de sponsorloop op 18 juni aan te moedigen. Dan kunt u vol trots kijken hoe uw kind natuurlijk veel meer rondjes loopt dan verwacht!

De looptijden zijn als volgt (allen een kwartier voor tijd verzamelen):
10.00 uur: JO10, JO11 en JO12
11.00 uur: Mini’s, JO8 en JO9
12.00 uur: O13 en O15

Met vriendelijke groet,
Claudia van Berkel, Suzanne Scholtes en Jennifer Jansen-Aalbrecht