De sponsorcommissie van MVV ’27 organiseert op vrijdag 20 mei een gezellige avond voor haar sponsoren in restaurant Bavette. Hiermee wil MVV ’27 haar sponsoren bedanken. Op deze avond zal er ook, net als in 2019, een loterij een veiling georganiseerd worden. De entreekosten bedragen € 39,50 per persoon, waar je als deelnemer een volledig verzorgde avond inclusief eten en drinken en een hoop gezelligheid voor terug kunt verwachten.

Tijdens deze avond zal er ook een veiling gehouden worden, waarbij leuke kavels worden geveild. Tevens is er een loterij, waarbij hele leuke prijzen zijn te winnen. De opbrengsten van de veiling en de loterij gaan in zijn geheel naar een nieuw project op de vereniging: de bouw van een nieuwe ‘natuurlijke’ speeltuin op ons sportcomplex. Op de sponsoravond zal er ook een korte presentatie gegeven worden over de exacte plannen en wordt getoond hoe deze er uit moet komen te zien.

Loten kun je kopen tijdens het aanmelden en/of op de avond zelf bij ons (de sponsorcommissie van MVV’27). Hieronder alvast een greep uit de prijzen die hierbij te winnen zijn:

  • Exotan bamboe palletbank voor tijdens de zonnige zomer van Persoon Outdoor Living
  • Business Seat kaarten voor een thuiswedstrijd van Feyenoord
  • Diverse arrangementen en cadeaubonnen
  • Wijnpakketten
  • Lunch- en dinerbonnen
  • En nog vele extra leuke prijzen

De leden van de sponsorcommissie zouden het erg leuk vinden als er ook dit jaar weer zo veel mogelijk sponsoren op deze avond present kunnen zijn. De vorige editie van de sponsoravond bij Bavette ligt bij velen nog vers in het geheugen en was zeer geslaagd! Aanmelden gaat heel eenvoudig via deze link.