Wedstrijdbalsponsor: Consillio

Morgenmiddag komt koploper VFC naar het Sportpark De Commandeur. De Vlaardingers hebben tot de dag van vandaag pas eenmaal te maken met een nederlaag en dat was uitgerekend tegen MVV ’27. Na bijna drie maanden coronastilstand werd men daar in eigen huis met een 1-2 score geconfronteerd. Daar was men kennelijk niet door uit het veld geslagen, want men bleef sindsdien weer wekelijks winnen.

MVV ’27 had afgelopen week een prima periode van vier uit twee en hoopt dit eigen vertrouwen verder uit te bouwen. Het is sowieso een vreemd seizoen waarbij de Maaslanders buitenshuis 15 punten binnenhaalden en thuis slechts vijf stuks. Met deze thuiswedstrijd voor de boeg zou je dus moeten afvragen of het dan wel goed komt, maar de eerste thuisoverwinning kan toch zomaar vallen. We gaan het zien!

Het duel start om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Ed Pieterman.

Wij wensen de scheidsrechter, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.