Sinds enkele weken spelen alle teams van onze vereniging in hun nieuwe tenues. MVV ’27 is er enorm trots zij dit samen met haar sponsoren heeft kunnen bewerkstelligen. Na alle ellende in de coronaperiode voelt dit als een nieuwe, frisse start. De oude shirts staan nu waarschijnlijk nog bij iemand thuis stof te happen en dit is natuurlijk niet ideaal. MVV ’27 wil graag een duurzame bestemming vinden voor de oude tenues.

Allereerst willen wij onze eigen leden de kans geven hun eigen tenue te behouden.  Vervolgens kijken wij samen met Stichting Welzijn Midden-Delfland lokaal naar de mensen die het hier het hardste nodig hebben en willen wij graag mensen helpen die bijvoorbeeld dringend (sport)kleding nodig hebben. En tot slot kijken wij pas naar een partij die massa’s kleding op een duurzame manier kan verwerken.

Heb jij de kledingtas thuis?
1) Check wie van jouw teamgenoten graag dit tenue van MVV ’27 wil behouden? Deel dit uit aan jouw teamgenoten die graag het shirt wil hebben.
2) Heb je alles uitgedeeld aan jouw teamgenoten, maar houd je toch kleding over? Breng dit dan op zaterdag 23 april tussen 8:00 – 11:00 uur naar de vereniging.

Op deze manier hopen wij zo veel mogelijk mensen gelukkig te maken met de gebruikte shirts. We hopen op jullie medewerking.