Dit was een wedstrijd waar we punten in moesten pakken, maar ik heb zitten kijken naar 2 ploegen die het beide niet verdienen om in de reserve eerste klas te voetballen, met andere woorden ik heb anderhalf uur zitten kijken naar niets, dit klinkt hard maar ik kan er echt niets anders van maken, het is dat onze tegenstander er aanvallend ook niets van bakte anders was de score beduidend hoger geweest.

De ruststand was nog 0 – 0 maar in de tweede helft was het wel raak voor Honselersdijk en dat zelfs 2 keer, ik zou graag wat anders schrijven maar ik verdom het om mooi weer te spelen terwijl het stormt en regent m.a.w. het was beneden alle niveau.

Het gaat super moeilijk worden om directe degradatie te ontlopen maar we blijven hopen al zie ik somber in.

Opstelling: Lars van Gastel, Jay Degens (Niels Scheffers), Job Taal, Jim vd Hoeven, Corne Voogt (Stijn van Wijk), Tim van Rijthoven (Thom de Koning), Jesper Baak, Dennis Terlouw (Loyd Rijnsburger), Max de Vetten, Alec de Koning, Samuel de Haas.