Wedstrijdbalsponsor: Kroes Aannemingsbedrijf B.V.

Komende zaterdag is Vierpolders te gast op ons sportpark De Commandeur. Begin november werd er in  het gelijknamige dorp een 2-5 overwinning geboekt met vier treffers van Bouke Schippers, maar zoals zo vaak aangehaald: successen uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst.

MVV ’27 schommelt nagenoeg het gehele seizoen onderaan in het linker rijtje, maar weer eens een overwinning zou zeer welkom zijn. Het is sowieso een rommelig seizoen, mede doordat er na de hervatting weinig keren een volledige programma op de zaterdag kon worden afgewerkt vanwege de coronaperikelen. Dan volgt er op de dinsdagavonden weer een serie wedstrijden om nog enigszins bij te blijven. Leuk is anders, maar we moeten het er maar mee doen.

Het duel begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Marcel Smit.

Wij wensen de arbiter van dienst, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.