Trefpunt Maasland heeft afgelopen winter besloten om ook de komende drie jaar Bronzen Vriend te blijven van MVV ’27. Namens Trefpunt Party & Business Events zette Roy Boudesteijn (foto links) zijn handtekening onder het sponsorcontract in bijzijn van sponsorcommissielid Stef Broekman.

Ondanks de moeizame ‘Covid-jaren’ waar het Trefpunt doorheen is gegaan, kijken zij met vertrouwen richting de toekomst en blijven zij bezig met mooie projecten, zoals de uitbreiding bij Lely waar zij de bedrijfscatering verzorgen. Ook kunnen zij eindelijk weer events organiseren op hun eigen locatie aan het Kerkplein en natuurlijk ook op locatie. Hier kunnen zij trouwens nog wel wat versterking bij gebruiken, dus mocht je horeca en events leuk vinden en op zoek zijn naar een (bij-)baan, neem gerust contact op met het Trefpunt (info@trefpuntmaasland.nl) om de mogelijkheden te bespreken.

MVV ’27 is in ieder geval erg blij dat het Trefpunt ondanks de moeilijke periode waar zij doorheen zijn gegaan MVV ’27 als sponsor wil blijven ondersteunen en kijkt uit naar de samenwerking in de komende jaren.