Komende zaterdag speelt MVV 27 een uitwedstrijd bij HBSS dat qua leeftijd ruim dertien maanden ouder is dan onze club.

Het zou zomaar een spannend potje kunnen worden, want beide ploegen hebben momenteel 14 punten verzameld en het HBSS-doelsaldo is twee doelpunten gunstiger.

De laatste onderlinge duels in competitieverband stammen uit het seizoen 2018-2019. Het thuisduel begin maart 2019 werd met ruime cijfers gewonnen (6-0). Het uitduel ging vijf weken later met 4-1 verloren.

Met wat tussentijdse versterkingen erbij liet HBSS toen de laatste plaats over aan HVV Hercules, maar moest wel nacompetitie spelen om derdeklasser te blijven. Dat lukte door in de finale met 1-0 te winnen van TOGB.

Het sportterrein van HBSS is te vinden aan het Trimpad 14 in Schiedam en de wedstrijd begint om 14.30 uur.