Komende zaterdag staat het altijd interessante duel tegen VDL op het programma. Voorafgaande aan de seizoenstart wordt al door menigeen gekeken wanneer de onderlinge duels gespeeld zullen worden. En hoe de onderlinge stand op de ranglijst is, doet er niet toe. Je wilt niet van elkaar verliezen, stel dat je dat op straat te horen krijgt.

Afijn, MVV 27 heeft afgelopen zaterdag succesvol warm kunnen draaien tegen koploper VFC en wie weet zit er een mooi vervolg aan te komen.

De laatste onderlinge wedstrijden in competitieverband dateren alweer uit het seizoen 2018-2019. In Maassluis werd met 0-3 gewonnen en thuis was er een 1-1 deling. Een jaargang later was er een 3-2 bekeroverwinning voor VDL. Tenslotte zouden beide ploegen elkaar weer tegen gekomen zijn in het seizoen 2020-2021, maar daar stak de corona-epidemie een stokje voor!

MVV 27 zal met rouwbanden spelen en voorafgaande aan de wedstrijd zal ’n minuut stilte worden gehouden in verband met het overlijden van Gert Jan van de Ruit. Zoon Thijmen speelt in J15-02 en ook dochter Veerle heeft bij onze vereniging gespeeld. Gert Jan was vele zaterdagen bij onze club aanwezig en was in het verleden tevens leider bij het team van zijn zoon (download rouwkaart Gertjan van de Ruit ).

Het duel op Sportpark De Commandeur begint om 14.30 uur en staat onder leiding van arbiter Yoran Pekaar.

Wij wensen de scheidsrechter, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.