Al bijna 50 jaren lang wordt het MVV’ 27 Jeugdkamp door een trouwe en vrijwillige groep begeleiders georganiseerd. Voetballende jongens én meisjes uit ons dorp genieten elk jaar van een onvergetelijke en fantastische week in Loon op Zand. Het MVV ’27 Jeugdkamp is een niet meer weg te denken evenement binnen de jeugdafdeling van MVV’ 27. Het kamp wordt georganiseerd voor de jeugdspelers van MVV ’27 in de leeftijd 8 t/m 14 jaar. Dus ben je geboren tussen 1 januari 2008 en 31 december 2014, dan mag je mee!

Zoals gebruikelijk is het weekje Jeugdkamp gepland in de tweede week van de schoolvakantie:

Zaterdag 16 t/m zaterdag 23 juli 2022

Schrijf je in met onderstaande link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScr02hNkNWAYcDY2moP2aJyVEPG1c6ijYcJkXEoR8OZNjHCHw/viewform?usp=sf_link

Het weekje Jeugdkamp zal (in groepsverband) doorlopen worden met de nodige sport- en spelactiviteiten. Aan de week wordt een thema verbonden wat als een rode draad door alle spelactiviteiten loopt. Aan het eind van de week wordt de groep die de meeste punten heeft gehaald gekroond tot “Groep van de Week”. Voor de weinigen die dit jaarlijkse evenement nog niet kennen, informeer gerust bij ervaren kampgangers of zoek even contact met de begeleiding. Verslagen en foto’s van de afgelopen kampjaren vindt u terug op de website, Facebook en Instagram van MVV ’27.

Net als de afgelopen jaren, reizen we ook dit weer af naar Loon op Zand waar we verblijven in kampeerboerderij “Land van Kleef”. De boerderij wordt gerund door de gastvrije familie Kuipers en hier kunnen we goed terecht met onze grote groep. We beschikken er een week lang over een prachtig kamphuis en zijn verzekerd van een mooie grasmat, privé bos en een prachtige omgeving met diverse faciliteiten in de directe omgeving.

Is er vooraf enige behoefte aan nadere informatie, schroom dan niet en neem contact op met Jeroen of Bram.

Tot snel!

Jeroen Arkesteijn (06-39191012)
Bram Scheffers (06-36075274)