Het nieuwe kabinet heeft gelukkig ingezien dat sporten van essentieel belang is voor de gezonde samenleving. De mogelijkheden om te sporten worden weer verruimd en dit zorgt ervoor dat al onze leden weer in de mogelijkheid zijn om te gaan trainen. Voetballen is namelijk ook in de avond weer mogelijk!

Helaas zijn er nog geen versoepelingen in het spelen van wedstrijden tegen andere verenigingen. Dit laat zodoende nog even op zich wachten. Onderlinge partijtjes en toernooitjes kunnen natuurlijk wel worden georganiseerd.

De huidige maatregelen maken het weer mogelijk dat we teruggaan naar onze originele trainingsschema, zoals deze hier op de site te vinden is. Dit was al het geval voor onze jeugdteams, maar geldt nu dus ook weer onze seniorenelftallen. Ook onze zaalteams mogen trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen zonder beperkingen. Neem hiervoor even contact op met wedstrijdsecretaris Leo v/d Berg. Wel geldt voor de binnensportlocaties dat een Coronatoegangsbewijs (CTB) vereist is voor volwassen sporters.

Bij MVV ’27 blijven voorlopig de kleedkamers en de kantine gesloten. Publiek is ook nog niet welkom.

Dinsdag 25 januari is een nieuwe persconferentie en we hopen dat daarin verdergaande versoepelingen kunnen worden aangekondigd. De KNVB zet voor het vervolg van de competitie momenteel in op 29 januari. Alle wedstrijden tot dat weekend zijn dus afgelast. De KNVB hoopt na de persconferentie van 25 januari meer duidelijkheid te kunnen geven over het verdere verloop van de competitie. We houden dit als vereniging nauwlettend in de gaten en informeren onze leden natuurlijk zo spoedig mogelijk.

We zijn heel erg blij dat voor al onze leden het weer mogelijk is om te voetballen! Uiteraard moeten we met elkaar nog steeds erg alert blijven en de geldende richtlijnen en basisregels volgen, ook als je gevaccineerd bent:

  • Bij klachten blijf je thuis en doe je direct een test
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was vaak je handen
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Schud geen handen
  • Draag als trainer/coach je mondkapje zoveel mogelijk

We wensen jullie allemaal heel veel plezier tijdens de trainingen en onderlinge wedstrijden! Tot snel op onze mooie club!

Bestuur MVV ‘27