TOK Maasland heeft het sponsorcontract met MVV ’27 met drie jaar verlengd. Het bedrijf van Arnold Bos en Dion Dickhoff dat bekend staat om haar heerlijke kiplekkernijen, zal nu in ieder geval tot en met 2024 als Zilveren Vriend aan MVV ’27 verbonden zijn.

De kipspecialiteiten van TOK Maasland zijn bij de gemiddelde Maaslander natuurlijk al lang bekend. Bij het binnenrijden van het dorp loopt het water je al direct in de mond als je langs de strak gestylede foodtruck van Arnold en Dion rijdt. Ieder weekend van donderdag tot en met zondag kun je aan de Oude Veiling bij hen terecht voor een heerlijke kipburger, broodje pulled chicken of één van de andere lekkernijen van de uitgebreide menukaart. De afgelopen weken genoten de heren van een welverdiende vakantie, maar vanaf morgen (vrijdag 7 januari) is TOK weer gewoon open en staan zij weer voor je klaar! En wist je dat TOK in het nieuwe jaar haar kipmenu’s ook gaat bezorgen?

Arnold en Dion timmeren dus aardig aan de weg met hun bedrijf. Maar als ze in het weekend eens een paar vrije uurtjes hebben, dan besteden ze die graag bij MVV ’27. Beiden verdedigden in het verleden de clubkleuren van MVV ’27 en bekleedden ook verschillende vrijwilligersfuncties. De liefde voor het rood-wit is nooit verdwenen en zeker Arnold is nog regelmatig op sportpark de Commandeur te vinden nu zoon Julian ook in de jeugd van onze vereniging speelt. De mannen van TOK vinden het dan ook leuk dat zij met hun sponsorschap MVV ’27 kunnen ondersteunen.

MVV ’27 is hier natuurlijk ook erg blij mee en wenst de mannen van TOK ook in het nieuwe jaar veel succes toe met hun groeiende bedrijf. TOK heeft zelfs voorzichtige plannen om een tweede locatie te openen. Vanwege de groei is TOK ook nog altijd op zoek naar nieuw medewerkers. Heb jij interesse in een baan bij TOK? Neem dan  cntact op met Arnold of Dion door een mailtje te sturen naar info@tok-kip.nl of loop  eens langs de kar voor meer informatie.