Zojuist is aangekondigd door het kabinet dat er door de jeugd tot en met 17 jaar weer getraind mag worden op buitensportlocaties tot 20:00 uur. Dit is goed nieuws voor onze jeugdteams t/m Onder17  van MVV ‘27. Het betekent dat we weer terug kunnen naar ons originele trainingsschema. Zo kunnen bijna alle jeugdteams weer gewoon gaan trainen op hun normale tijdstip. Helaas mogen de senioren nog niet samen sporten en zodoende blijft onze accommodatie voor de seniorenteams nog steeds gesloten.

Op maandag 10 januari worden de trainingen weer hervat na een korte winterstop. Op deze maandag 10 januari geldt nog het aangepaste trainingsschema, want dan mag er tot 17:00 uur gesport worden. Het originele trainingsschema geldt per dinsdag 11 januari. Dit is het trainingsschema zoals het op de website staat vermeld.