Na de persconferentie zitten we helaas weer in een lockdown. Het betekent dat we zoveel als mogelijk thuis moeten blijven. Ook betekent het dat volwassenen niet met meer dan 2 personen mogen sporten. Dit maakt het daarom onmogelijk voor onze senioren om nog te trainen deze week. Wel is het voor onze jeugdelftallen nog mogelijk om deze week te trainen. We vragen de jeugdtrainers (volwassenen) om ook tijdens deze trainingen goed 1,5 meter afstand te houden van de groep. Daarna zullen we onze winterstop in gaan en zijn er voorlopig geen trainingen meer bij MVV ’27.

Door de geldende maatregelen is het onmogelijk om het Schoolzaalvoetbaltoernooi en de oliebollenrace te organiseren. Daarom zijn deze evenementen helaas afgelast.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen, ondanks de coronasituatie. Houd je aan de richtlijnen en bovenal: blijf gezond! Wij zien jullie graag weer terug op ons prachtige complex in het nieuwe jaar 2022. Een goede jaarwisseling en een gezond 2022!

Namens het bestuur van MVV ’27,
Pieter van Rijs