Afgelopen week zette eigenaar Koos van der Hoeven namens Trefzeker zijn handtekening onder een nieuwe sponsorovereenkomst met MVV ’27. Het nieuwe contract gaat met terugwerkende kracht in vanaf het begin van dit seizoen en kent een looptijd van vijf jaar. Dat betekent dat Trefzeker tot en met medio 2026 Gouden Vriend zal zijn van MVV ’27. 

Al bijna dertig jaar is Trefzeker in onze regio een toonaangevend bedrijf op het gebied van eventverzorging en de verhuur van eventbenodigdheden. Bij Trefzeker is de organisatie van uw feest in goede handen, of het nu gaat om een tuinfeest voor 50 personen of een bedrijfsevent met 300 gasten, bij Trefzeker ben je aan het juiste adres.

Eigenaar Koos van de Hoeven en zijn vrouw Saskia onderhouden al jaren een warme band met MVV ’27. Verschillende vrijwilligers van onze vereniging zijn werkzaam voor Trefzeker, waarvan Riet Jordaan natuurlijk de bekendste is. Sinds vorig jaar maakt hun zoon Cas ook onderdeel uit van de A-selectie van MVV ’27, waardoor zij ook als trotse supporter regelmatig langs de lijn te vinden zijn.

Het spreekt voor zich dat Trefzeker als onderdeel van de evenementensector hard geraakt wordt door de coronacrisis. Toch staat Koos van der Hoeven met zijn bedrijf ook in deze lastige tijd altijd voor MVV ’27 klaar. Zo zorgde Trefzeker bijvoorbeeld voor de tent, waar MVV ’27 een extra terras mee kon creëren. Ook stelden zij extra statafels, terrastafels, buitentappen, barkrukken en parasols beschikbaar voor MVV ’27.

Dat Trefzeker MVV ’27 ook in deze barre tijden onvoorwaardelijk blijft steunen is niet vanzelfsprekend en waarden wij dan ook zeer. MVV ’27 is dan ook verheugd dat het Trefzeker ook de komende vijf jaar als Vriend mag blijven verwelkomen op sportpark De Commandeur en we verheugen ons ook de komende jaren op een feestelijke samenwerking.