Heb jij ook zo’n zin in het nieuwe seizoen? MVV ’27 is voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar een assistent-trainer voor het tweede elftal. Het tweede elftal speelt op een hoog niveau (res. 1e klasse) en maakt onderdeel uit van de hoofdselectie. De assistent-trainer ondersteunt hoofdtrainer Hakan Copur in de gemaakte doelstellingen, maar krijgt natuurlijk ook voldoende ruimte om zichzelf (door) te ontwikkelen en om zelf trainingen te begeleiden. Er is sprake van een jonge en ambitieuze spelersgroep waarbij de opkomst op de trainingen zeer hoog is.  

Wij zoeken een ambitieuze trainer die in staat is om optimaal presteren te koppelen aan gezelligheid, omdat gezelligheid ook een duidelijke plek heeft. De gehele selectie bestaat uit spelers van de eigen club wat de cultuur uniek maakt en zorgt voor een fijne werksfeer.  In onderling overleg kan er ook voor worden gekozen om op één trainingsavond te ondersteunen. 

Profielschets en taken assistent-trainer: 

  • Hoeft niet in bezit te zijn van een licentie/diploma, maar krijgt eventueel wel de mogelijkheid deze te behalen;  
  • Communiceert gemakkelijk en eerlijk met spelers, begeleiding en overige betrokkenen. 
  • Heeft inlevingsvermogen en voelt het werken met jonge spelers goed aan; 
  • Verzorgt samen met de trainer van het tweede elftal de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en coacht het tweede elftal tijdens wedstrijden waar nodig;  
  • Adviseert de hoofdtrainer welke spelers welke ontwikkeling doormaken. 


Voor de zaterdagen wordt ook nog gezocht naar een teamleider. De leider zorgt op wedstrijddagen voor de begeleiding en organisatie rondom de wedstrijd van het elftal. Daarnaast fungeert hij / zij als gesprekspartner voor de trainer en is hij / zij vaak de spil rondom de sfeer en ontwikkeling binnen het elftal. 

Geïnteresseerd in 1 van de functies? Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel, jezelf wilt ontwikkelen, wilt werken bij een club met ruim 800 betrokken (dorps)leden en een bijdrage wilt leveren aan de ambities van MVV’27, neem dan contact op met Tom Visser (bestuurslid Technische Zaken) via telefoon (06-21582774) of e-mail (tc@mvv27.nl). Ook als je vragen hebt over één van bovenstaande vacatures, nodigen we je graag uit contact met ons op te nemen.  

Zowel een beginnende als ervaren trainer kan reageren. We zien je reactie graag tegemoet, voor 1 september.