Goed nieuws van het sponsorfront: Bakkerij van den Berg heeft zich voor drie jaar als Bronzen Vriend aan MVV ’27 verbonden. Mede dankzij de prettige samenwerking tijdens de EK Oranje-actie besloot de Maaslandse bakker deze samenwerking met MVV ’27 aan te gaan.

Bakkerij van den Berg is een echt familiebedrijf, waar nog iedere dag gebruik wordt gemaakt van de recepturen die stammen uit het oprichtingsjaar 1870. Door de combinatie van de kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en de ambachtelijke bereidingswijze kunt u bij Bakkerij van den Berg terecht voor de lekkerste broden en banketproducten, zoete en hartige snacks en chocolade.

In ons dorp kennen wij deze producten vooral van de Maaslandse vestiging aan de Veldesteijn. Maar de producten van de bakker zijn in de hele regio te vinden. In het Westland en omstreken zijn maar liefst elf vestigingen te vinden waar het logo van Van den Berg boven de voordeur prijkt.

MVV ’27 kwam een aantal maanden geleden in contact met Bakkerij van den Berg vanwege de Oranjegebakactie rondom het EK. MVV ’27 verkocht voor deze actie oranje moorkoppen en tompoucen die de Maaslandse bakker vervolgens heeft geproduceerd. Door het enorme succes van deze actie raakten beide partijen in gesprek over een verdere samenwerking. Dit heeft uiteindelijk dus geleid tot een driejarig sponsorcontract. MVV ’27 is hier uiteraard erg blij mee en kijkt uit naar de verdere samenwerking met haar nieuwe partner.