Afgelopen zaterdag 13 oktober is Arja bevallen van een prachtige dochter: Babet. Moeder en kind maken het goed.
Arja en Ruud zijn echte voetballers. Zo speelde Arja jarenlang op het veld en op dit moment speelt zij al een aantal jaren in de zaal in het gezellige vrouwen 2. Over een tijdje, als het fysiek het weer toelaat, zal zij dit weer op gaan pakken.
Ruud kennen we als sierlijke middenvelder. Hij stond bekend om de vele meters die hij aflegde en zijn bikkelharde slidings. Toch Ruud? Ruud heeft meerdere jaren in onze hoofdmacht gespeeld en daar mooie goals gemaakt. Op dit moment is hij oproepkracht en speelt hij zijn potjes bij onze veteranen en soms in het vierde.
Wij wensen dit kersverse gezinnetje heel veel liefde en gezondheid. Ook wensen we natuurlijk grote zus Britt en grote broer Chris veel plezier met hun zusje. We zullen zorgen dat Babet snel in het bezit komt van het traditionele MVV-rompertje.