De mussen vallen nog geregeld van het dak van de warmte en alle blaadjes zitten nog aan de bomen, maar ergens in vanuit een Spaanse haven zijn de voorbereidingen al weer lang in gang. Sinterklaas komt er weer aan en dat betekent ook voor de MVV jeugd dat er weer werk aan de winkel is. Want zeg je Sinterklaas, dan zeg je Speculaaspoppenactie. De Sint heeft per brief het bestuur van MVV ’27 laten weten dat het hem behaagt als de Maaslandse jeugd zich weer wil inzetten voor het verkopen van zoveel mogelijk speculaaspoppen. De opbrengst zal gebruikt worden voor de renovatie van de kleedkamers, dus hoe meer poppen er verkocht worden, hoe mooier die worden.

Zoals je gewend bent van MVV ’27 sommen we eerst even de resultaten van de vorige editie op, zodat inzichtelijk is hoe belangrijk deze actie voor de club is. In de herfst van 2017 zijn bijna 3000 speculaaspoppen verkocht door jeugdleden van MVV ’27.

Komende periode zullen jeugdspelers van MVV ’27 gevraagd worden om weer hun uiterste best gaan doen, om zoveel mogelijk speculaaspoppen te verkopen. Elke verkoper die het lukt om 20 of meer speculaaspoppen te verkopen, zal mee mogen naar een voetbalwedstrijd in de Eredivisie. Het online bestelformulier vind je hier. Het is ook mogelijk om een papieren versie te gebruiken. Dan moet je hem alleen even downloaden en uitprinten. De papieren versie vind je hier.

Even de belangrijkste data op een rijtje:

-De bestellijsten moeten uiterlijk zaterdag 10 november zijn ingevuld.
-De verkopers komen de speculaaspoppen vanaf zaterdag 24 november bezorgen
-Heb je rechtstreeks bij MVV ’27 besteld? Dan kun je jouw bestelling zaterdag 24 november tussen 8:30 – 12:00 uur ophalen bij MVV ’27
-Voor de verkopers geldt: Het aantal door jou verkochte speculaaspoppen moet je zaterdag 24 november tussen 8:30 – 12:00 uur ophalen bij MVV ’27 om ze daarna uit te delen aan jouw kopers