Sinds afgelopen week is MVV ’27 weer een Bronzen Vriend rijker, te weten Koppelaar MixMedia uit Maasdijk. Directeur Henk Koppelaar (foto rechts) en Rick van der Gaag (sponsorcommissie MVV ’27) ondertekenden deze week de contracten, waarmee de samenwerking werd geformaliseerd. Daarmee is Koppelaar MixMedia voor de komende drie jaar als sponsor aan onze vereniging verbonden.

Het bedrijf van Henk Koppelaar werkt vanuit twee verschillende locaties, één in Sommelsdijk en één in Maasdijk. Vanuit deze twee locaties verzorgt Koppelaar MixMedia drukwerk van allerlei aard. Bij Koppelaar MixMedia bent u geen nummer. Persoonlijk contact zien zij als de beste manier iemand te leren kennen. Een afspraak maken mag, maar je kunt ook gewoon bij hen binnenlopen. Het drukwerk wordt in eigen huis uitgevoerd zodat je ook een kijkje in de keuken kunt nemen en zij jou optimaal kunnen bedienen.  Het team van Koppelaar (waaronder ook onze huisfotograaf en websitebeheerder Gerard Jordaan) staat graag voor je klaar.

Koppelaar zal de komende jaren ook MVV ’27 ontlasten met al het drukwerk. Zo nam het onlangs de taak waar om de 2.500 seizoensgidsen voor ons te produceren en printte het vorige week nog de posters en bestelformulieren voor de speculaaspoppenactie. MVV ’27 is zeer blij met de samenwerking met deze professionele drukkerij en hoopt dat beide partijen de komende jaren met veel plezier met elkaar zullen samenwerken.