Op 1 mei vierde MVV ’27 haar 90e verjaardag. Het seizoen 2017-2018 is gebombardeerd tot ons 90-jarig jubileumseizoen en staat bol van speciale activiteiten en initiatieven. Met komende week een stevige mijlpaal: een prachtige jubileumkrant.

Ook in 2007 bracht MVV ’27 een jubileumkrant uit. In een schitterend bewaarexemplaar werd teruggeblikt op de toen 80-jarige historie. Bij ons 90-jarig jubileum herhalen we dit initiatief. Komende donderdag wordt, ingestoken in huis-aan-huis-krant De Schakel, een spiksplinternieuwe editie van onze jubileumkrant verspreid. Ieder huishouden in Midden Delfland (Maasland, Den Hoorn, Schipluiden) en Maassluis ontvangt de krant. Geïnteresseerden die elders wonen kunnen terecht in de MVV-kantine voor een exemplaar.

De nieuwe jubileumkrant telt 48 (!) pagina’s en staat boordevol artikelen over het boeiende verleden van onze club. Zo blikken we ruimschoots terug op de ontwikkeling van onze accommodatie, duiken we in het verleden van zowel ons jongens- als meidenkamp en kijkt ‘laatste man van de eeuw’ Leo Jansen terug op zijn carrière. In de krant staan ook vele ‘Uit de oude doos items’, waarin aansprekende foto’s en anekdotes aan bod komen. En wist je dat vier oud-MVV’ers tegenwoordig ver buiten Nederland leven? Ook zij hebben een plaats in de jubileumkrant.

De actualiteit komt ook uitgebreid aan bod in de uitgave. De MVV-families Broekman en Moerenhout worden in tekst en beeld uitgelicht, Gerard en Riet Jordaan nemen ons mee in hun MVV-leven en diverse spelers en trainers, zoals Jordi Lems, Michael Berrevoets, Ted van Ruijven en Falco van den Eijnden, nemen ons mee in hun ambities voor de komende periode. Ook diverse columns ontbreken niet. Onder meer oud-MVV’ers Mikos Gouka en Martijn Krabbendam laten hun licht schijnen over hun MVV-periode.

Niet te vergeten: op pagina 38 vind je een MVV ’27-quiz. De winnaar van deze quiz pakt een door Voetbaldroom aangeboden voetbalreis naar een wedstrijd van Bayer Leverkusen!

Houd jouw deurmat dus goed in de gaten komende week!