Vorig seizoen is gestart met het benoemen van een speler van de week van het eerste elftal. Wie deze speler steeds werd kwam niet uit de lucht vallen. Een jury van vier man gaf elke zaterdag de naam van een speler door aan Hans Zwaard en Gilbert Remeeus -de initiatiefnemers van deze verkiezing- wie hen op was gevallen. Afgelopen seizoen hadden Jos Mostert, Jaap van Woerden, Piet Moerman, Jasper Moerman en Karel van Leeuwen gedaan.

Om iedereen een gelijke kans te geven om de spelers van het vlaggenschip bij thuiswedstrijden te beoordelen, is de organisatie nu op zoek naar vier personen die hun objectieve stem voor Speler van de week willen geven. De eerste kans hiertoe zal op 23 september bij de eerste competitie van MVV ’27 1 zijn. Het gaat om slechts 13 thuiswedstrijden. Lijkt het je een leuke uitdaging om tot de jury toe te treden? Neem dan contact op met Hans Zwaard 06-51051425 of Gilbert Remeeus 06-53926140.