Afgelopen zaterdag was het een dolle boel bij de touwtrekvereniging van Maasland. Alle mini’s van de JO7 waren hier samen met hun ouders en broertjes/zusjes aanwezig, om het seizoen af te sluiten. Er waren springkussens, een muziekbingo, er werd verse kibbeling gebakken en de ijscoman kwam langs. Niks was te gek! De organisatie had zelfs aan een silent disco gedacht. Hoe gaaf!

Het was een geweldige en onwijs gezellige middag! Wat een leuke en hechte club jongens is het bij elkaar en hoe gezellig hebben de ouders het onderling. Heel bijzonder! Helaas moeten we ons volgend jaar gaan opsplitsen, omdat de kinderen overgaan naar de JO8 en ze gaan spelen in 3 aparte teams. Het mini tijdperk hebben we als gehele groep afgesloten, maar we gaan er volgend seizoen ons best voor doen om binding met elkaar te blijven houden, want daar is het veel te gezellig voor!

Nogmaals veel dank voor de organisatie van deze feestmiddag Sanne en Wendy!

En onze springkussen en ijsjes sponsor Nooteboom Tours, heel erg bedankt!

Alvast een hele fijne zomervakantie en tot volgend seizoen!

Groeten van de trainers en begeleiding; Roel, Coen, Mark, Sybe en Femke