We zijn ontzettend blij om te kunnen aankondigen dat Ronald Moerman ook het komende seizoen weer actief zal zijn als Top Vrijwilliger bij MVV ’27. Ronald heeft zich de afgelopen seizoenen meer dan bewezen door zijn inzet en positieve houding, zowel bij de JO19-1 als in onze kantine.

De spelers en staf van JO19-1 waarderen zijn sportieve ondersteuning enorm, en zijn aanwezigheid in de kantine maakt hem een vertrouwd gezicht voor iedereen bij de club. Of Ronald nu achter de bar staat, de keuken runt of ervoor zorgt dat onze accommodatie er netjes bij ligt, hij doet het altijd met een glimlach.

Het is dan ook met veel enthousiasme dat we kunnen melden dat zijn Top Vrijwilliger contract is verlengd, een gebeurtenis die werd beklonken met de handtekeningen van Ronald zelf, de burgemeester van Midden-Delfland Fenna Noordermeer-Van Slageren en onze voorzitter John Emmerig.

Ronald is een voorbeeld voor ons allemaal en we zijn dankbaar dat hij deel uitmaakt van de MVV ’27-familie. We kijken er naar uit om samen nog vele mooie momenten te beleven bij onze mooie club!