We stellen de scheidsrechter van de maand Maart aan u voor dit is Lisanne Pauwels. 

Lisanne is begonnen als jeugdspelster in het jaar 2008 bij de meisjes jo8-1 waarna ze in meerdere teams heeft gespeeld en op dit moment de VR1 van MVV ’27 haar voetbalkunsten laat zien bij Joost van Ast. 

In 2020 heeft zij als speler een paar keer moeten fluiten als speler van de MO19-1en dit is haar zo goed bevallen dat ze toen heeft gevraagd of ze als meer mocht fluiten wat resulteerde dat Lisanne voor MVV ’27 de verenigingen -scheidsrechters cursus is gaan volgen, en is afgelopen maart is Lisanne geslaagd en nu gediplomeerd scheidsrechter. 

Lisanne is geboren op 28 januari 2002 en dochter van Yuri Pauwels de wel bekende speler van Excelsior M en MVV ’27. 

Ze werkt bij: `t Trefpunt.

Haar voorbeeld scheidsrechter is voor Lisanne: Pietliugi Collina. 

En waarom: omdat hij de beste scheidsrechter van de wereld. 

Haar voorbeeld spelster is: Yuri Pauwels. 

Lisanne is een liefhebber van de voetbalclub: Ajax.

En waarom: beste club van Nederland.

Lisanne heeft een hekel aan: slecht weer en vroeg op. 

Waar kunnen we Lisanne voor wakker maken: om een voetbalwedstrijd te spelen of te fluiten.

Wat Lisanne nog meer kwijt wil is: dat er meer respect moet komen naar de scheidsrechter en begeleiding vanuit de teams en ouders langs de kant van zowel thuis als uit teams en ook meer respect is voor de genen die de wedstrijd begeleiden.  

Wij zijn vanuit de scheidsrechterscommissie zeer blij met deze gemotiveerde jonge fluitende vrijwilliger en hopen Lisanne nog lang als scheidsrechter in ons midden zal vertoeven.  

Lisanne is een voorbeeld voor meer jeugdspelers M/V die ook eens de andere kant van het voetbal zouden kunnen proberen, dus schroom niet en kom eens bij ons langs om hierover informatie in te winnen. 

Leo, Nico en Mike